O NAMA

RADNO VREME

06-22h
vikendom
07-14h

laboratorija
07-14h

subotom
07-14h

KONTAKT

021/466-636
021/466-536
021/636-1729
060/466-8000
064/113-4873


laboratorija
021/662-2340

Dom zdravlja „Dr Cvjetković“, kao prvi i jedini privatni dom zdravlja u Vojvodini, razvio se na temeljima 18-godišnjeg rada sa ciljem omogućavanja potpune zdravstvene zaštite svojim pacijentima.

U sistemu Doma zdravlja „Dr Cvjetković“ o Vama brine preko 70 zaposlenih lekara uglavnom specijalista - subspecijalista raznih oblasti od toga oko 20 univerzitetskih profesora s Medicinskog fakulteta. Kontinuiranom edukacijom, sticanjem novih veština i kompetencija te naučnim radom našeg medicinskog osoblja, danas Vam je u kabinetima Doma zdravlja „Dr Cvjetković“ na raspolaganju profesionalan tim lekara specijalista, subspecijalista, magistara i doktora med.nauka  koji koriste najsavremenije tehnologije za rad. Profesionalnost i stručnost s maksimalnom diskrecijom omogućilo nam je zdravstveno servisiranje s ugovorima od najvećih kompanija na ovim prostorima: NIS, DMS Schneider ali i svih većih firmi kao i najvećih sportskih kolektiva od FK "Vojvodina" pa do manjih klubova.

U svom sastavu, Dom zdravlja „Dr Cvjetković“ ima laboratoriju opremljenu najsavremenijim aparatima za kompletnu laboratorijsku dijagnostiku, čime svojim pacijentima nudi potpunu zdravstvenu uslugu na jednom mestu. Shodno svojoj delatnosti ustanova ima osmišljene kapacitete, organizaciju rada, prostor, opremu i kvalifikovan radni kadar.

Dom Zdravlja je smešten na površini preko 900 m2 s velikim parkingom u parkovskoj atmosferi i mirnom delu Novog Sada.

Istorijat

1997. godine osnovana je Specijalistička internistička ordinacija „Dr Cvjetković“. Ordinacija je svoju delatnost obavljala u ulici Kaće Dejanović br.44 u Novom Sadu. Nakon tri godine poslovanja i potrebe za većim poslovnim prostorom 2000. god ordinacija se premešta u novi poslovni prostor na lokaciji Bulevar Cara Lazara br.65. u Novom Sadu.

2003. godine specijalistička internistička ordinacija prerasta u Dispanzer za internu medicinu i fizikalnu medicinu sa rehabilitacijom „Dr Cvjetković“ na istoj lokaciji Bulevar Cara Lazara br.65 u Novom Sadu.

2006. godine usled potrebe za dodatnim specijalističkim službama Dispanzer se razvija u Polikliniku „Dr Cvjetković“ i prelazi u veći poslovni prostor u Balzakovoj ulici br. 44 u Novom Sadu.

2011. godine nakon odluke Ministarstva zdravlja o sklapanju ugovora privatnih institucija sa RFZO, upravni odbor poliklinike donosi odluku o registraciji  Doma zdravlja „ Dr Cvjetković“.  

Dom zdravlja „Dr Cvjetković“ danas predstavlja zaokruženu celinu u prostornom, kadrovskom i tehničko-tehnološkom smislu čime je u potpunosti obezbeđena kvalitetna zdravstvena zaštita.

2015. godine  kao priznanje za audit našeg sistema rada dobijamo sertifikaciju ISO 9001:2008 od strane TMS CEE u saradnju sa TÜV SÜD Management Service GmbH, Minhen, Nemačka. Jedina smo privatna zdravstvena ustanova u Vojvodini koja ispunjava ovaj standard upravljanja kvalitetom.

Misija

Naša mislija je da objedinimo vrhunsko znanje, dugogodišnje iskustvo i najsavremeniju dijagnostičku tehnologiju pružajući našim pacijentima svetske standarde kako bi sprečili – prevenirali određene bolesti, izlečili ili zaustavili već uznapredovale bolesti.

Akcenat nam je na instituciji:

  • porodičnog lekara gde se nama ukazuje poverenje sa diskrecijom za sve članove familije, a ako su problemi izvan našeg domena predlažemo im relevantne zdravstvene ustanove za aktuelne tegobe;
  • kompanijskog lekara uz postizanje najvišeg mogućeg psihofizičkog nivoa naših klijenata čime se obezbeđuje visoka produktivnost njihovih zaposlenih kako bi preduzeće imalo perspektivu.

Vizija

Izgradnja liderske pozicije na području Srbije i zemalja u regionu u oblasti pružanja  zdravstvenih usluga, promociji zdravlja i zdravog stila života  kroz stalno usavršavanje i napredak uz maksimalnu posvećenost pacijentu.